06 - 422 31 522 Ellen@skinbodymind.nl

 Mijn naam is Ellen

Of je op de goede plek bent…

Vraag jij je dat nu ook af?

Ik zal in het kort wat over mijzelf vertellen om je een antwoord te geven op die vraag.
Mijn naam is Ellen Weijman, ik ben de trotse moeder van 3 prachtige  zoons.
Inmiddels heb ik al ruim 24 jaar een eigen praktijk in Houten.
Ik heb een Integratieve Psychotherapie/Hypnotherapie praktijk en een Schoonheidssalon.
Een unieke combinatie waardoor ik op alle vlakken kan zorgen dat jij weer in balans bent.

Mijn cirkel

In de loop van de tijd ontwikkelde ik een eigen stijl. Mijn stijl is “natuurlijk in balans”. Dit kwam al die jaren tot uiting in de schoonheidsbehandelingen met 100 % natuurlijke producten en in mijn manier van werken. Op een natuurlijke manier iemand van binnen en van buiten in balans brengen staat centraal.

Als lichaam en geest in balans zijn, komt je ware schoonheid als vanzelf naar buiten. Met deze visie ben ik het na al die jaren nog steeds volmondig eens, toch ontbrak er nog iets voor mij. Mijn rugzak met mogelijkheden moest worden aangevuld om zo nog meer mensen te kunnen helpen.

In 2012 stond mijn leven op zijn kop door een scheiding. In deze periode heb ik steun gezocht en gevonden bij een geweldige therapeute. De “reis” die ik daar, met haar begeleiding, gemaakt heb was voor mij heel erg bijzonder. Een kado aan mijzelf. Dit gaf een boost: DIT WIL IK OOK KUNNEN! Dit zou de perfecte aanvulling zijn in mijn rugzak met mogelijkheden. Zo begon ik in 2014 aan de opleiding Counselor en direct daarna Integratieve Psychotherapie bij BGL & Partners. Nu is de cirkel rond en ben ik in staat om totaal holistisch te kunnen werken.

Mijn werkwijze

Mijn holistische werkwijze houdt in dat ik naast ontspannen en vitaliserende schoonheidsbehandelingen en ontstressende en energie gevende massages ook professionele begeleiding bij emotionele, lichamelijke en psychische klachten kan bieden. Kortom ik ben in staat om jou te laten stralen van binnen en van buiten.

Mijn advies: geef jezelf een mooi kado

Ik gun velen zo’n “reis” te mogen maken. Om nog meer die natuurlijke balans te vinden. Je leven weer in eigen hand te nemen, weer te gaan genieten en te weten waar dingen vandaan komen. Kijk rustig rond op de diverse sites en ontdek wat ik voor jou kan betekenen. Mocht je vragen hebben schroom dan niet en neem contact met me op.

Voor Lichaamsbehandelingen:

Voor Therapie:

Wil je meer weten over één van de Gezichtsbehandelingen:

3 + 10 =

Pin It on Pinterest