06 - 422 31 522 Ellen@skinbodymind.nl

Geschiedenis.

Internet we kunnen inmiddels niet meer zonder. Maar hoe leuk is het eens terug te kijken in de tijd. Vooral nu ik met trots mijn nieuwste site aan jullie presenteer.

Het begin.

Vele jaren geleden, wat wel te zien is op de foto, ontwierpen we mijn eerste site. Een ingewikkeld proces in die tijd. Ik ontwierp tevens mijn eigen logo. Zo ging ik voor het eerst de weide ‘web’wereld in. In 1996 opende ik de deuren van de schoonheidssalon, op de zolder van ons huis in de wijk de Berm in Houten. De naam van de salon was bij de start Schoonheidssalon Ellen Groen. Na een aantal jaar verhuisde de salon naar de eerste verdieping van het huis. Deze kamer was ook al snel weer nodig daar onze tweede zoon geboren werd in 1999. We besloten de benedenverdieping te verbouwen, zodat de salon op de begane grond zijn plek vond.

Na de verbouwing.

Op de begaande grond kreeg de salon een metamorfose met een compleet nieuwe inrichting. In die tijd stapte ik over op 100% natuurlijke producten, waardoor vele nieuwe behandelingen ontstonden. Zo ging ik Ayurvedische behandelingen geven en ook werken met Aromatherapie. Helaas ben ik in die tijd ook gescheiden, de salon had een nieuwe naam nodig. Ellen Skin, Body & Mind werd geboren. Daar hoort ook een nieuwe website bij. Andere kleuren andere stijl.

Verhuizing naar de Saksenpoort.

In 2014 ben ik met mijn drie zoons verhuisd naar de Saksenpoort nabij het oude dorp van Houten. Een hoekhuis met een heerlijk grote tuin. In de tuin hebben we begin 2015 een houten chalet gebouwd. Dit was de nieuwe plek voor de salon de komende 3 jaar. Een heerlijke plek om te zijn. Hetzelfde jaar start ik met een opleiding tot Integratief Psychotherapeut. Deze opleiding rond ik in Oktober 2017 af.

Voor therapiegesprekken had ik meer ruimte nodig, die ik helaas niet had in het houten chalet. Dus nadat mijn oudste zoon op kamers ging wonen, heb ik besloten de salon weer te verhuizen. Dit keer naar een kamer in huis op de eerste verdieping. In deze ruimte is er plek voor een zitje, voor de gesprekken en tevens voor het schoonheidsdeel.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de praktijk, zou je even een kijkje willen komen nemen? Maak gerust een afspraak, mail, bel of sms. Je bent van harte welkom.

Kijk rond op deze site of ga naar

Pin It on Pinterest

Deel Blog

Deel dit Blog met je vrienden